dijous, 25 d’abril del 2013

El Departament de Cultura convoca un concurs de lemes per fomentar l'ús del català entre els joves, especialment a les xarxes socials

El concurs, que també servirà per celebrar els 100 anys de les Normes ortogràfiques del català, s'iniciarà el 22 d'abril i estarà obert fins al 10 de maig. 

Per participar-hi s'ha d'escriure un lema d'un màxim de 110 caràcters i publicar-lo a Twitter amb l'etiqueta #lljove o bé publicar-lo al mur Facebook Llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística i enviar-lo també per correu electrònic adgpl.cultura@gencat.cat. 

Les propostes, que han d'estar escrites en un català normativament correcte, poden recórrer a emoticones i altres recursos habituals en la comunicació en xarxa. El jurat valorarà l'originalitat, la creativitat, la capacitat de síntesi i l'impacte que pugui aconseguir el lema proposat.

El premi per a la persona guanyadora serà una tauleta digital amb el sistema operatiu Android en català. S'anima els concursants a escampar al màxim els seus lemes un cop els hagin presentat.

Podeu trobar més informació aquí i visionar aquest vídeo divulgatiu.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada