divendres, 5 d’abril del 2013

IX Certamen nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta




Aquest any els alumnes de l'Institut Mediterrània participen en el Certamen de lectura en veu alta que organitza la Fundació Enciclopèdia Catalana i el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. 

Divendres 15 de març a partir de les 10.15 h, a la biblioteca del centre, una trentena d'alumnes de 1r a a 4t d'ESO van participar en el 1r Concurs de lectura en veu alta per tal de ser seleccionats per participar en les categories de Corsaris i Tropa de corsaris en el IX Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta. Els quarts de final tindran lloc el dimecres 10 d'abril al Complex Educatiu de Tarragona.

Dimarts 19 de març, a les 11.15 h, a la biblioteca es va fer saber el veredicte del jurat. Tots els alumnes que hi van participar han obtingut un diploma i els seleccionats, a més, un obsequi.


Aquests han estat els alumnes seleccionats:
Categoria de corsaris (participació individual per alumnes de 1r i 2n):
Meritxell Zato / Oliver Castañeira (suplent)

Categoria de Tropa de corsaris (lectura col·lectiva amb grups de tres lectors de 3r i/o 4t d'ESO):
Xènia Contreras / Rita Rider (suplent)
Sergi Perera / Miguel Ángel Contreras (suplent)
Albert Jané / Alejandro Rosales (suplent)

Dimecres 10 d'abril, a partir de les 10 del matí, els alumnes representants de cada categoria participen en els quarts de final, que estan organitzats pel Servei Territorial i tindran lloc al Complex Educatiu de Tarragona. Els alumnes llegeixen per sorteig un fragment dels dos llibres seleccionats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada